Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да смъкнем кръвното – народен опит

Има проверени рецепти от народните лечителски практики, които помагат да се понижи високото артериално налягане. Как да смъкнем кръвното, съветват от webzdrav.ru.

lemon-mint-cocktailДоказано е облекчението, което постигат ваните преди лягане. Може да се направи ароматна вана – във водата с температура 35-36 градуса се излива чаша кисело мляко, в което са разбити 5 капки лимонов сок, 7 – лавандулово масло и две – масло от ела. Ваната продължава средно 15минути и през цялото време трябва да се масажира главата с кръгови движения.
Успокояващо действа солена вана с валерианова настойка. Едно шишенце валериан се излива в посолената топла вода във ваната. В тази вода се лежи около 15 минути. Настъпва успокоение и кръвното се понижава.
Чудесно действат пресните сокове, налични са прекрасни рецепти. Ето няколко:

* Смесват се две чаши сок от цвекло, 250 грама мед, сокът на един лимон, чаша и половина сок от червена боровинка, чаша вода. Разбърква се добре и се приема по една супена лъжица три пъти на ден. Приемът се планира за един час преди обичайното хранене.

* Смесваме чаша сок от моркови, чаша сок от цвекло, половин чаша сок от червени боровинки, ½ чаша спирт или водка, чаша мед. Съдът със сместа се оставя на тъмно за три денонощия . След това е готов за употреба – взема се по една супена лъжица три пъти на ден.

* Разбъркайте заедно една чаша морковен сок, чаша стърган хрян, чаша мед и сока на един лимон. Сместа прехвърлете в бутилка, която се съхранява на хладно. Взема се по лъжица три пъти на ден-.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *