Ново: търг за яйцеклетки от красавици!

Красива, млада и здрава жена може да припечели 20 000 долара, ако даде свои яйцеклетки за специализиран търг.

kletkaТова не е измислица: има такива реклами в американските издания! От години хората мечтаят да отглеждат “дизайнерски деца”, които имат атрактивна външност, умни са и се учат добре в училище. Сега вече това може да се уреди: има агенти по яйцеклетките, които подбират красиви жени и ги обработват с предложения за лесна печалба.

Донорството на яйцеклетки е много по-трудна и скъпа процедура от даването на сперма, уточняват от medikforum.ru. Ако за мъжете този процес е три минути удоволствие, вземането на яйцеклетка е болезнено и рисковано. Освен това то може да се прави само няколко пъти в живота, не повече от 6. След всяко вземане на яйцеклетка на съответната жена й се налага седмици наред да пие хормони.

В Ню Йорк агентите по яйцеклетки търсят безработни актриси с атрактивна външност, които имат нужда от пари в очакване на следващия договор. Приятните външни данни се ценят наравно с ума и отличните оценки от училището. Ако последното е налице, за яйцеклетката се плаща повече.

28-годишната Робин Янг е отнесла от един такъв аукцион 10 000 долара. Тя дълго се колебала дали да стане донор, но алтернативата била да се изхранва като стриптизьорка. След първия транш трябвало да чака година и половина, за да има право отново да бъде донор на яйцеклетки. Приятната външност и особено – зелените й очи, са причина търсенето на “материал” от нея да продължава.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *