Румен Угрински: Мъж се премести в Родопите и се излекува от рак!

Актьорът се доверява на природните методи за лечение

RUMEN UGRINSKIАктьорът от комедийното предаване „Пълна лудница“ – Румен Угрински, споделя, че не е боледувал от 10 години насам. Той се е доверил на хомеопатията и не пие никакви антибиотици.

„Сериозно не съм боледувал от поне 10 години, не съм пил никакви лекарства. Като дете много съм боледувал, като студент, в последните две години – също. Майка ми е разказвала, че едва са успявали да ме предпазят от антибиотиците. Последния път, когато не бях добре, пих цяла седмица един антибиотик, после друг, пък и трети – цял месец… Заради една инфекция тръгна друга, не уцелили антибиотика ми – разбих си цялата флора и фауна в корема, червата. Едва си оправих черния дроб, мъчеше ме известно време и колит. Ей тогава открих хомеопатията за себе си в лицето на д-р Вилма Михайлова, прекрасен лекар. Ходи да специализира в Индия и Гърция, където са корифеите на този тип лечение. Цялото семейство, ако се случи нещо, се лекуваме при нея“, казва в интервю за в. „Доктор“ известният актьор.

На въпроса кое му действа стресиращо, Угрински отговаря: „У нас всичко може да те стресира – няма ред, хаосът те обърква и не знаеш какво да правиш. Българинът е нервен човек. Помня как баща ми казваше, че нервната система трябва да успяваме да я съхраним, да я опазим – той беше психиатър. Стресът ни трови организма, малко са ни положителните емоции. Завистта ни българска е като раково образувание, не можем да се отървем от нея. Не бива да си завиждаме, да злорадстваме, така убиваме себе си… Помня една случка отпреди години – на нашенец му откриват тумор колкото юмрук голям. И той тръгва с малка раничка из Родопите, яде каквото намери, корени, плодове, листа и вода. След 3 месеца туморът е колкото грахово зърно и никой лекар не иска да повярва. След още 3 месеца няма помен от рака… Нека да вярваме в тези неща – чудеса прави нашата природа. Няма я толерантността ни, все гледаме в чуждата паничка – това е отвратително“.

Румен казва, че не обича да спортува във фитнес залата, но пък за сметка на това често прави преходи в планината. Казва, че обича и морето, но не нашето, тъй като е много мръсно.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *