Изобретение: джинси спасяват от целулит!

Бразилският дизайнер Александър Херчкович е измислил джинси, които помагат на жените да се борят с целулита. Джинсите изглеждат чудесно. В същото време те използват топлината на човешкото тяло, за да неутрализират ефекта на кожните деформации тип “портокалова кора”.

cellyulit2Така Херчкович застрелва с един куршум два заека, коментират от medikforum.ru. От една страна той пуска на пазара една великолепно изглеждаща дреха. От друга – тази дреха помага на жените да се борят с целулита; нещо като профилактика. Новият бюти-деним превръща топлината на тялото в инфрачервени лъчи, които облъчват кожата и стимулират застрашените от целулит зони.

Първите по рода си противоцелулитни джинси увеличават микроциркулацията на кръвта и клетъчния метаболизъм, което не допуска появата на целулит. Авангардната дреха със здравословен ефект е била представена на последния моден фестивал в Рио де Жанейро . Там Александър Херчквич заявил, че създаването на джинсите е продължило пет години. През това време са били направени поредица от експерименти с положителен ефект.

Доста хора са скептично настроени в оценките си за противоцелулитните джинси. Те смятат, че нищо не може да те спаси от целулита, ако метаболизмът ти е бавен и се храниш нездравословно. Известно е, че от целулит в различна степен страдат 90% от жените по света, които са навършили 30 години. За борба срещу целулита всяка година на пазара излизат нови и нови продукти и стоки. Целулитът се лекува и хирургически. В същото време много от популярните звезди не се притесняват да показват телата си, засегнати от целулита: Ким Кардашиян дори призовава жените да бъдат естествени, включително с неизбежния си целулит.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *