Доктор Емилова лекува успешно въпреки злобата на недоброжелателите

Отчаяна от продължително главоболие и заплаха бъбреците й да откажат от многото обезболяващи, д-р Людмила Емилова търси помощ при Лидия Ковачева

доктор Емилова
Така разбира, че в основата на всичките й проблеми е запекът. „Смених изцяло начина си на хранене – ядях основно сурови плодове, зеленчуци, ядки, семена, ограничих силно животинската храна – обяснява тя. – Първоначално се реших само за 5 дни да остана на плодове, чай и мед с 5 дни постепенно захранване. Почувствах веднага облекчение, намалих хапчетата, пристъпите се разредиха.“ Лекарката с три специалности започва да прави курса веднъж месечно и чак 1 година след разговора с Лидия Ковачева се осмелява за пълни 20 дни плодолечение, последвани от внимателно захранване. След това вече е абсолютно здрава според всички изследвания.

„От този момент не виждах оправдание да изписвам лекарства на пациентите си. Реших, че докато съм жива, ще лекувам по тази система за природосъобразно хранене и плодолечение“, казва тя.

След опит с над 40 хиляди пациенти, д-р Емилова не иска да отговаря на зложелатели, които отричат метода й. За нея е по-важно мнението на пациентите, които казват, че в резултат на терапията освен очакваните ефекти върху теглото, кръвното, хол естерол а, главоболието си е отишла например болката от дископатия. Дори в случаите, когато пациентите запазят природосъобразния начин на живот и част от килограмите се върнат, те се чувстват по-добре, отколкото преди лечебния курс.

Д-р Емилова препоръчва на всички да се хранят умерено и да прекарват поне по един час на ден в ходене пеш, танци, спорт или в каквато на тях им харесва физическа активност. Съветът й е около 80 на сто от храната да бъде сурова, да се ограничат животинските храни до един път седмично на едно хранене, като се редуват месото, рибата, яйцата, млякото и продуктите от него.

При хората, които не се занимават активно със спорт или физически труд, филийка пълнозърнест хляб с постната гозба на обяд и на вечеря е предостатъчно.

Бялата захар трябва да се изключи напълно – плодовете и фрешовете осигуряват идеални като вид и достатъчни като количество въглехидрати, а фибрите помагат срещу запек. С подценяването на този проблем започват повечето болести, включително най-лошите. И за лечението не са нужни лекарства, а природосъобразен живот, убедена е специалистката, пише вестник „Всичко за семейството“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *