Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лечение с круши – вкусно и ефективно

Крушата е естествен антибиотик

krushaЕсента е сезонът на вкусните круши. Освен че имат страхотен вкус, тези плодове притежават и невероятни лечебни свойства.

За целебната сила на крушите се знае от векове. Те са богати на витамини, минерали и действат благоприятно при депресия, главоболие, безсъние, запек, гастрит и някои други здравословни неразположения.

Лечението с круши е ефективно при нарушения на работата на задстошмашната жлеза като затлъстяване. Освен това този плод укрепва кръвоносните съдове, нормализира холестерола и сърдечния ритъм.

Ето при кои заболявания още се препоръчва лечение с круши:

Проблеми с пикочните пътища
Направете си отвара от круши. При изпиване на тази течност ще се засили отделянето на урина – гнилостният мирис ще изчезне, болката при уриниране – също.

Простатит
В половин литър вода сложете 1 чаша смлени сушени круши. Оставете да престои 4 часа и пийте по 3-4 чаши на ден. Ще усетите ефекта след броени дни. При редовна консумация е възможно проблемът да изчезне завинаги.

Дерматит и гъбични заболявания
Знаете ли, че крушата е естествен антибиотик? Ако страдате от дерматит или гъбични заболявания, пригответе си отвара от пресни или сушени листа от круша. Сложете листенцата в половин литър вряща вода и изчакайте 2-3 минути. След като изстине, направете компреси и третирайте засегнатите места.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *