БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

Тези храни предотвратяват рак на простатата!

С напредването на възрастта тялото започва да отслабва, което ни прави податливи на много болести. Сериозно заболяване при мъжете над 50-годишна възраст е ракът на простатата.

Научете как можете да вземете превантивни мерки, за да предотвратите появата на рак на простатата. Има определени храни, които трябва да включите в ежедневното си хранене. Ето ги!

  1. Витамини А, С и Е са известни антиоксиданти, които ще помогнат за предотвратяване на рак на простатата.  Витамини В6 и D също играят роля в растежа на клетките. Храните, които са богати на тях са: маруля, спанак, кайсии и пилешки дробчета. Ядките, цитрусовите плодове, червените чушки, прясното и кисело мляко, доматите и гроздето също ще ви помогнат да поддържате простатата здрава.
  2. Минералът селен е известен борец против болести на простатата. Консумирайте храни, като например морски дарове, чесън, риба и ядки – всички те съдържат селен.
  3. Яжте много кръстоцветни (зеленолистни) зеленчуци! Сред тях са броколи, зеле – обикновено, брюкселско, къдраво и карфиол. Те засилват имунитета.
  4. Червеното вино и соевите продукти, както и наровете много помагат за здрава простата. Антиоксидантите в тези храни блокират растежа на раковите клетки и другите тумори.
  5. И не на последно място, ликопенът е много добро хранително вещество, което помага за предотвратяване на рака на простатата. Той се намира в доматите, папаята и розовия грейпфрут. Най-ефективно е количеството му в доматите. Готвените домати са по-добри в борбата с болестите на простатата, тъй като ликопенът работи най-добре, когато е изложен на топлина. Яжте неограничени количества домати, папая и розов грейпфрут и няма да имате проблеми не само с простатата, а въобще със здравето си и много рядко ще ви се налага да предприемате каквото и да е лечение!

 

Симптоми и лечение на увеличена простата

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *