Важно! Подмладяващ балсам цери от импотентност!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Това е рецепта от практиките на руските народни лечители. Сайтът www.web-zdrav.ru публикува технологията на приготвянето с уверение, че биоактивните съставки на целебния балсам действат цялостно подмладяващо на организма и спасяват от импотентност. Ето как:

balsamДесет лимона се очистват от кората и се изцеждат. Изчистват се и 10 средно големи глави чесън, скилидките се обелват и смачкват в преса. Сокът и пресованият чесън се объркват в един килограм мед. Сместа се бърка енергично, докато стане хомогенна. Това именно е подмладяващият балсам.

От подмладяващия балсам се взема всеки ден три пъти по една чаена лъжичка преди ядене. След като се поеме балсамът, задължително трябва да се измият зъбите и устната кухина с четка и паста, тъй като сместа е с повишена киселинност и може да увреди зъбният емайл или лигавицата на устата. Този режим се спазва 20 дни, след което се наблюдават положителните ефекти на подмладяването. Ето какво трябва да очаквате:

Кожата на лицето се изпъва и става по-еластична и с по-здрав цвят. Изчезват всякакви пъпки и зачервявания; ноктите се избистрят и стават лъскави.

Настъпват промени и в самочувствието: намалява или дори изчезва хроничното главоболие, което ви е мъчило дълго време; забравяте за постоянното си усещане на умора и сънливост, редуцира се интензивността на симптомите от хроничните ви болести. Тези ефекти се дължат на подобреното клетъчно хранене.

Мъжете, които са имали проблеми в интимното общуване, усещат подобряване на еректилните функции. При жените се засилват отзивчивостта и желанието за интимно общуване. Има случаи, когато жени в менопауза възстановяват редовния си цикъл.

Комплексният ефект е още по-изразен, ако след 10-дневна пауза се повтори 20-дневната лечебна серия с прием на медено-чесновия балсам.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *