Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Подмладяване с чесън: народни рецепти от Индия

В Индия съществува истински култ към чесъна. Слагат го в почти всяка храна и в много от лечебните отвари, настойки и мехлеми. Има го – както отбелязват от www.webzdrav.ru – и в практикуваните рецепти за подмладяване.

chesan2* Първата. Вземате литър краве мляко и го кипвате, след което добавяте две глави изчистен и накълцан чесън. Кипвате сместа втори път и изключвате огъня. Оставяте млякото с чесън да почива един час, след което то може да се употребява. Взема се по една супена лъжица на гладно, 15-20 минути преди ядене. Може да се прави 3-4 пъти на ден.

* Втората. Изчистват се 350 грама чесън, скилидките се измиват с хладка вода и два пъти се прекарват през мелничка за месо. Получената чеснова пяна се прибира в стъклен съд, където добавяме 200 грама спирт. Оставяме съда да почива 10 дни в тъмна стая, след което прецеждаме. Целебната настойка се съхранява в хладилник и от нея се приема на капки по схема.
Трябва да знаете, че курсът за подмладяване продължава няколко седмици. Той приключва когато чесновата настойка свърши. Тя се пие на капки, които смесваме с по 30-50 ml прясно мляко. Млечно-чесновата смес изпиваме половин час преди ядене три пъти на ден.

Схемата на прием е следната: първи ден – една капка преди закуска, две преди обяд, три преди вечеря. Втори ден – 4 на закуска, 5 на обяд, 6 на вечеря, и т.н. На всеки прием увеличаваме с по една капка, докато стигнем до 15, това е на закуска през шестия ден. На обяд в същия ден намаляваме с една капка. Постепенното намаляване продължава, докато вечерта на десетия ден отново се стигне само до една капка.

Оттам насетне всеки прием е постоянен – по 25 капки, до пълното им изчерпване.
Тази рецепта за подмладяване е извънредно силна и действена и не може да се прави по-често от веднъж на пет години!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *