Кафето пречи на хомеопатичните лекарства

Хомеопатичните средства стимулират естествените защитни механизми на човешкия организъм, като по този начин помагат за лечението му

 

кафе хомеопатия

Те също са медикаменти, макар че се произвеждат от растения, минерали или животински продукти.

За да се усвои пълноценно хомеопатичният медикамент, не бива да се ядат храни и течности 15-30 минути преди и след приемането му. Важно е в момента, в който се взема, да няма специфичен вкус в устата – като например след пиене на кафе, изпушване на цигара, смучене на бонбон или след миене на зъби с ментова паста. Ментата, други ароматни субстанции, цигарите и кафето имат съдосвиващо действие, а това може да доведе до забавена или нарушена резорбция на хомеопатичното лекарство.

Препоръчително е гранулите да се слагат под езика и да се смучат, тъй като тази област е богато кръвоснабдена. По този начин хомеопатичното лекарство попада директно в кръвообращението, пише вестник „Всичко за семейството“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *