ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Лаймската болест (беролиоза) не е само бактериално заболяване!

Тази болест е открита през 1975 г. в Лайм, Кънектикът и от там носи името си.

Лаймската болест се предава от заразен кърлеж чрез ухапване, като преносители на кърлежите могат да бъдат овце, кучета и котки. Всеки човек, който е бил ухапан от кърлеж, трябва незабавно да отиде на лекар, който професионално да извади гадината. След това започвате да следите внимателно за симптоми, които са доста разнообразни. В ранните стадии на заразяването се появяват грипоподобни симптоми – втрисане, температура, подути лимфни възли, болки в ставите и мускулите. Може да се появи кожен обрив. Ако не се лекува, инфекцията може да се разпространи до всички стави в тялото, сърцето и нервната система. След няколко месеца малко повече от половината от хората, които не са били лекувани с антибиотици, развиват повтарящи се пристъпи на болезнени и подути стави, най-често в коленете. Около 10 до 20 процента от нелекуваните хора развиват хроничен артрит.

Лаймската болест може да засегне и нервната система, което води до схващане на врата, парализа на Бел и изтръпване на крайниците. Понякога, нелекуваните случаи могат да доведат  до сърдечни проблеми, хепатит и рак.

Какво е конвенционалното лечение?
Ако разпознавате симптомите в началото, инфекцията може да се елиминира чрез третиране след няколко седмици с антибиотици като доксициклин, амоксицилин или цефуроксим аксетил.

Какво алтернативно лечение се препоръчва? 

В сайта http://laimskabolest.com много подробно е описана самата болест и са предложени всякакви видове лечение. В секцията алтернативно лечение има много интересна теория, че Лаймската болест не е само бактериално заболяване,  но и заразяване от microfilarial (ларвени) червеи. Те смятат, че кърлежите могат да „вкарват” в организма ни много патогени. Така се дава обяснение защо болните от Лаймска болест имат различни видове организми в телата си.

Предлага се експериментално лечение със сол и витамин С, като дозата се определя съобразно теглото на човека. С това лечение трябва да се пие много вода и да не се използва сол с добавки. Най-добре е да се използва Хималайска кристална сол, нерафинирана, нейодирана морска сол или каменна сол.

 

 

Десет насекоми и буболечки, които хапят или жилят!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *