Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Народни рецепти за очистване на жлъчка и черен дроб (1)

Очистването на черния дроб без оперативна намеса по същество е фокусирано върху премахване на камъните в жлъчката. В народната медицина има такива успешни практики, твърдят от www.webzdrav.ru .

olive-oil-and-lemon-3Преди да пристъпим към тях, лечители съветват да се промие дебелото черво с помощта на клизми. Промивките трябва да бъдат ежедневни най-малко в 4 последователни дни – сутрин, след дефекация. За всяка промивка се подготвят два литра преварена вода с 2 лъжици ябълков оцет. През цялото това време храната трябва да е лека, с много фибри и малко протеини.

Следват три разтоварващи дни, в които не се яде и пие нищо друго освен ябълков сок. През този етап редовно се правят и киселите клизми.

На третия ден от соковата диета се пристъпва към очистването на черния дроб и жлъчката. Към 17-18 часа се вземат минимум 150 до 300 грама зехтин плюс същото количество прясно изцеден лимонов сок. След това се ляга на лявата страна и започва прием на зехтина и сока – всяка от течностите се взема чиста по 30-45 грама, първо зехтин, сетне лимонов сок. Зехтинът трябва да е затоплен до температурата на тялото. Почива се 15 минути и се приема нова двойна порция. Процедурата изисква търпение, защото продължава 2 – 2 и половина часа и преглъщането на зехтина не носи особено приятни усещания. През цялото време се лежи върху топла грейка. Ако ви прилошее, подъвчете коричка хляб или си изплаквайте устата след всяка доза зехтин.

След цялата тази мъка трябва да се постараете да заспите. На сутринта денят започва с познатата клизма, която се повтаря на всеки час-два. От вас ще се изхвърлят токсични остатъци, холестеринови плаки и – възможно – жлъчни камъчета.
Ако предната вечер не сте успели да заспите от гадене или главоболие, клизмата може да се направи веднага след последния прием на зехтин.

Тази процедура се препоръчва по веднъж на всеки три месеца.

Изглежда доста сложно – а дали е безопасно? Ако решите да се лекувате и пречиствате по този начин, все пак споделете намеренията си с вашия личен лекар!

Следва

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *