Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Дайте почивка на черния дроб и бъбреците

Помогнете на тези важни органи да си свършат добре работата

черен дроб

Измиване отвътре с 3-4 л вода за ден

Перисталтиката ни ще се зарадва, ако веднъж в седмицата я чистим, като пием само вода и не кусваме храна. И нека са 3-4 литра, за да измием „къщичката си“ отвътре, а това ще се отрази и на външния ни вид. Най-добре се слабее по пълнолуние. Ако не можете да гладувате цял ден, направете в този период менюто си само от плодове. Динята с радост ще дойде на помощ. Тя е перфектна за чистене на бъбреците и за детоксикация на цялото тяло.

Хлебната мая е отровна за човека

„Затова заводският хляб съвсем не е полезен нито за здравето, нито за диетата ни“, казва пред списание „За жената“ диетологът Огнян Симеонов. Той смята, че хлябът с квас, както е бил правен преди години от нашите баби, трябва да възвърне своите позиции днес. Най-добре е да си го правим у дома. Важно е да не прекаляваме с хляба, защото и 300 коремни преси дневно няма да ни спасят от коремчето, което той прави, пише списание „За жената“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *