Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да стоплим трайно ходилата си?

Някои хора трудно успяват да стоплят краката си не само през зимата. Независимо дали сте вкъщи или навън, студът от пръстите на краката може да ви накара да се чувствате некомфортно и да ви развали деня!

Ако следвате нашите съвети, може да си помогнете за по-уютно преживяване на деня, независимо от температурата около вас.

–      Носете дебели вълнени чорапи вместо тънки памучни. Вълната е по-добър изолатор, поради това че събира „въздушна възглавница” между влакната си. А когато сте у дома, обувайте и терлици. Ще видите, че когато е топло на краката ви, целият свят около вас се сгрява.

–      Потопете краката си в топла вода. Веднага след като си пристигнете вкъщи, напълнете леген с топла вода и потопете краката си. Достатъчни са 5 минути и след това обуйте вълнените чорапи и терлици.

–      Затоплете малко лосион на водна баня и го втрийте на краката си, когато усетите студ. Масажирайте ходилата и пръстите, за да увеличите циркулацията на кръв – така ще ги затоплите.

–      Използвайте електрическа възглавничка, която сложете в леглото преди да си легнете. Ако възглавничката ви се струва твърде гореща, когато опирате пръстите си – увийте я в хавлиена кърпа или тънко одеяло.

–      Ако нямате електрическа възглавничка, използвайте бутилка за вода. Напълнете я с вряла вода и увийте в одеяло, така че да не ви опари.

–      Сложете чорапите си на парното преди да ги обуете. Не ги слагайте в микровълнова фурна, защото могат да се запалят.

–      Краката ви може да изстинат, ако много се потят. Не трябва да имате потни и мокри крака, затова носете със себе си резервни чорапи и ги сменете, ако това се случи.

Ако седите дълго време, кръвообращението в пръстите на краката ви намалява. Така че – разхождайте се по-често.

 

 

Нежни крака през зимата? – мисията възможна!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *