Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Медринът може да намали възможностите за ерекция

От шест месеца приемам ежедневно лекарството МЕДРИН против световъртеж. Напоследък започнах да имам проблеми с ерекцията. Понякога се губи дори и по време на половия акт. Може ли проблема да се дължи на това лекарство. Ако е така, ще останат ли трайни последици. Какво да предприема ?

Стоян МИРЧЕВ, Видин

Здравейте,
Вероятно е сегашното ви оплакване да е резултат от действието на Медрина, който има и седативен ефект (т.е. успокоява нервната система). Това ще отшуми след преустановяване приема на Медрин. Но, по-важно е да уточните причината за световъртежа. Вероятно трябва да си направите снимка на шийните прешлени, не уточнявате имате ли и други заболявания. Ако световъртежа е на нервно-психична основа, можете да опитате хомеопатично лечение, което е много ефикасно, трайно и без странични явления. А тези проблеми често дават отражение и на сексуалния живот.
Желая ви успех!
Д-р Цветанка Стефанова – специалист по вътрешни болести и хомеопатия – Lekuva.net

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *