ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Гръмотрън и полски хвощ успокояват ревматоиден артрит

Смесват се по 100 грама корени от глухарче, кори от върба, корени от репей, корени от бял оман, листа от бреза,по 50 грама листа от мента, плодове от резенеи 30 грама кори от зърнастец. В 700 грама кипяща вода се поставят 3 супени лъжици от сместа. Вари се 3 минути, кисне 30 минути и се прецежда. От отварата се приема 6 пъти дневно по 100 грама 15 минути преди ядене и 30 минути след ядене.

Смесват се по 120 грама корен от гръмотрън, стръкове полски хвощ, по 60 грама плодове от хвойна, кори от зърнастец и плодове от копър. В 700 грама кипяща водасе поставят 3 съпени лъжици от сместа. Вари се 3 минути, кисне 30 минути и се прецежда. От отварата се приема 6 пъти дневно по 100 грама 15 минути преди ядене и 30 минути след ядене. При по- леките ставни заболявания лечението продължава 3-4 месеца, а при хроничните една две години.

Смесват се по 200 грама корени глухарче, корени от бял оман, плодове от хвойна, корени от гръмотрън и 60 грама плодове от копър. В 700 грама кипяща вода се поставят 3 супени лъжици от сместа. Вари се 3 минути, кисне 30 минути и се прецежда. От отварата се приема 6 пъти дневно по 100 грама 15 минути преди ядене и 30 минути след ядене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *