Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ЙОГА СЛИМ е добрият начин да отложим старостта!

ЙОГА СЛИМ ще ви накара да се почувствате прекрасно

yoga slimУникална програма за отслабване и трайно подобряване на здравословното състояние набира популярност у нас. ЙОГА СЛИМ е ръководство за постигане на позитивни промени в живота на всеки, решил да постигне хармония с природата и да отложи старостта.

Програмата ЙОГА СЛИМ се основава на проверени от много поколения тибетски рецепти и лечебни практики. Тя е популяризирана в Европа и в частност – в България, от световно признатия изследовател д-р Олег Торсунов. Д-р Торсунов е не само тънък познавач на тибетската медицина. В практиките си той съчетава грижите за здравето с насърчаване на онези духовни глъбини, чрез които мислите и емоциите съединяват позитивното си въздействие с телесното изцеление. Школата на Олег Торсунов атакува причините за една болест, а не болката и резултатите от пагубното й действие.

ЙОГА СЛИМ е истинско ръководство за философията на оздравяването. Програмата като цялостно въздействие насочва към блокиране и преодоляване на болестните процеси, мобилизация на телесните и духовни енергии в хармонично единство, активиране на имунната защита и овладяване на онези явления, които причиняват остаряването на клетките. ЙОГА СЛИМ дава едновременно с това практически съвети за начина, по който трябва да продължи нашият живот, след като сме постигнали по-здраво тяло, с по-малко килограми.
Програмата е структурирана в четири стъпки, чието последователно изпълнение гарантира крайния успех.

Първата от тях предлага приема на чай от диворастящи тибетски билки. Съчетанието на оригинални съставки от екзотични лековити треви извежда излишните течности и токсините от организма. Билковата композиция ускорява метаболизма и насърчава изгарянето на мазнините. Стимулира имунната защита и дава своя принос като силен антиоксидант, забавящ стареенето на клетките.

Втората стъпка предлага диета за редукция на теглото в рамките на един месец, и поддържаща диета за времето след това. Диетите могат да се адаптират според личната кондиция на всеки човек – препоръчителна е консултация с терапевт. Третата и четвъртата стъпка препоръчват показват упражнения и комплекси за физическа активност – лесни за изпълнение и с бърз ефект върху общото здравословно състояние и самочувствието.

Школата на Олег Торсунов всъщност не открива Америка – открива… Тибет! Ще се изненадате да научите, че правилата на дълъг живот в здраво тяло, с позитивни мисли и светли емоции не са трудни. Иска се малко усилие, за да започнем. Да го направим за себе си!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *