ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Експерти: Майки, кърмете на работното място!

Сътрудници на Международната организация на труда препоръчват на младите майки да кърмят децата си на работното място. Ако в учрежденията се оборудват специални кърмачески стаи, младите майки ще работят по-продуктивно.

karmeneСпециалистите настоятелно препоръчват това на младите майки, които са принудени да работят, описват от medikforum.ru. Майчиното мляко е много полезно за мъниците. Ако една кърмачка не е “пресъхнала”, при това положение не е нужно да стяга гърдите си, за да спре кърмата.

Експертът по охрана на майчинството Лаура Адати припомня на предприемачите, че по данни от световната статистика младите майки се задържат по-дълго на работа в онези компании, които са създали условия за кърмене на малките им деца. По този начин един собственик на бизнес е сигурен, че най-добрите му служителки няма да напуснат, след като родят. След като накърмят детето си, такива жени ще могат спокойно да се върнат на работното си място и да се съсредоточат върху задачите си.

По данни от Международната организация на труда, в повечето страни от света – примерно 65%, на младите майки се гарантира или прекъсване на работния ден за полагане на майчински грижи, или скъсен работен ден. Такива екстри няма единствено в най-бедните страни от Азия, Африка и Латинска Америка.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *