Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Столетник доживял до 112 с банани и аналгетици

Американската компания Insight Pharmaceuticals пуска нов вариант на популярния си продукт “анацин”. Новите хапчета ще имат вкус и аромат на банани.

salustianoИдеята за новите хапчета дошла след едно изявление на 112-годишния Салустиано Санчес-Бласкес. Дълголетникът обявил, че е успял да оцелее във времето благодарение на бананите и хапчетата анацин, разказват от medportal.ru.

Преди броени дни Санчес-Бласкес бе регистриран от Гинес като най-дълголетния мъж на планетата. Това се случи след смъртта на предшественика му Хиромон Кимура от Япония, който почина на 116 години. Новият рекордьор е роден през 1901 година в Испания, на 17 години e емигрирал в Куба. Две години по-късно се преселил в САЩ, където цял живот работил като миньор. На Гинес-церемонията дядо Салустиано заявил, че е жив благодарение на бананите, които са основната му храна, и на хапчетата анацин. Таблетките са комбинация от аспирин и кофеин и той всеки ден гълта по 6 от тях.

Производителите от Insight Pharmaceuticals се шегуват, че благодарение на миньора-ветеран са достигнали до идеята за нов тип хапче за дълголетие. Добавяйки към анацина бананов екстракт и аромат, те са направили вариант с шеговитото название “бананацин”.

Сред жените в момента най-дълголетната дама е японката Мисао Окава на 115 години.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *