Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Защо озонотерапия?

Защото научните изследвания са доказали, че озонът, правилно въведен в тялото, инактивира вирусите, бактериите, гъбичките, протозоите и карциномите при болните клетки!

Как работи озонотерапия?
Озонотерапията е била използвана в продължение на много години от хиляди западногермански лекари, които твърдят, в стотици научни и клинични изследвания, че те са в състояние да инактивират  СПИН и рак чрез озонотерапия. Те обясняват, че болните клетки имат намален брой на ензими в тяхната клетъчна стена или „липидна обвивка“.

С електрохимичен поглед към болната клетка, първото нещо, което я отличава от нормалните клетки е, че протеиновото покритие е очертано ясно. Заболяването се състои в това, че има нахлуване на клетка паразит, която извлича клетъчната електроенергия или „жизнената сила“ на своя домакин. Това създава „клетъчен стрес“ и при тези условия, клетката може да произведе нередовно покритие на  протеина за себе си. Когато озонът се въвежда в кръвта в правилни, стабилни концентрации, той веднага се превръща в hydroxyperoxides и други полезни добавки от свободни радикали.

Озонът е безопасен и нетоксичен

Медицинският озон (правилният термин е триатомен кислород, но за по-лесно ще го наричаме медицински озон) е напълно безопасен и нетоксичен за човека, когато се прилага отговорно с прецизна технология. Той не е предназначен да се вдишва директно, въпреки че малки количества във въздуха, в действителност, играят ролята на стелиризатор. Когато се въвежда в кръвта, посредством модерна техника от лекар-специалист в областта, медицинският озон е напълно безопасен, дори при превишаване на дозата.

Някои сериозни болести, които подлежат на лечение с озонотерапия са:

Фунгицидните свойства на озона го правят подходящ за лечение на Кандидоза. Вече има научни изследвания и доклади, че тази широко разпространена бактериална инфекция може да бъде успешно лекувана с продължителен курс на озонотерапия.

Последните изследвания на руски и френски лекари показват изключително драматични резултати при лечението на болестта на Алцхаймер с озонотерапия. Една от причините е, че е установено, че причина за болестта на Алцхаймер е алуминий токсичност в мозъка и озонирането  на кръвта е показано, за да се утаи алуминият. Също така, разбира се, неговите способности като подобрител на кръвните клетки влизат в играта. В същия дух, германските лекари също са имали успех с Паркинсон и други нарушения на нервната система.

Озонотерапията предотвратява инсулт и инфаркт, овладява сърдечната аритмия, подобрява функциите на мозъка и паметта, т.е. разполага с богат лечебен потенциал. 

 

 

Как ни лекува кислородът?

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *