Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Стефан Диомов: Нормализирах кръвното си с лечебен глад!

Той се доверил на докторката на звездите – Людмила Емилова

 

stefan diomovСтефан Диомов е известен български композитор и текстописец. Става популярен преди години като ръководител на вокалните състави „Тоника“ и „Тоника СВ“. Споделя, че се чувства добре, но не крие, че някога е вдигал кръвно.

„Преди десетина години имах сериозен здравословен проблем – високо кръвно налягане. В напрегнатите ми с работа дни кръвното ми надвишаваше 200! Искам да споделя с вас, че ходих два пъти и проведох лечебно гладуване при д-р Емилова. Тази жена, освен че ме научи правилно да гладувам, ме научи как да превърна глада в свой приятел. Колкото и да е спорна методиката й, аз наистина се почувствах добре. Убедих се, че лечебният глад е много полезен за хора с високо кръвно налягане – само за 10 дни кръвното ми си влезе в границите. Аз съм голям, страхотен лакомник, много обичам да си похапвам. И намирам природата в този случай за несъвършена, защото лакомията във всички случаи е нещо крайно вредно за човешкия организъм“, казва в интервю за в. „Доктор“ Диомов и допълва: „Не употребявам хляб, нито тестени изделия, както и мазни храни. Непременно на трапезата ми трябва да има богата салата, през деня хапвам плодове – диня и пъпеш със сирене“.

Музикантът смята, че българинът не умее да се храни здравословно заради ниските пенсии и заплати. Според него здравословното хранене струва скъпо и не всеки може да си го позволи.

„Заради немотията те се тъпчат с хляб, ядат тестени, мазни храни, нищо здравословно. Въпреки всичко, бих искал да посъветвам хората, които имат скромни доходи, да консумират колкото се може повече сурова храна и в никакъв случай консервирана – тя може да ни убие! Който има възможност, нека се храни с пресни плодове и зеленчуци. Имаме прекрасно кисело мляко, сирена различни – това трябва да ни е достатъчно.“

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *