Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Разговорите за отслабване ви гарантират самота!

Никой не обича депресивните личности – дори да са с приятна външност и да се чудите от какво още не са доволни! Загрижените за външността си стройни жени са в тази група.

fat2Да се чуди човек как така красавици остават самотни, докато дебелани се превръщат в душа на компанията и успешно свиват щастливо семейно гнездо!
Учени от американския университет Notre Dame в Индиана доказаха, че постоянните разговори за наднормени килограми отблъскват. Хубавиците, които коментират диети и нови рецепти за отслабване, бързо стават неприятни независимо от прелестите си, уверяват от medikforum.ru.

В експеримента на американския екип били включени момичета на възраст 18-25 години. Те трябвало да направят рейтинг на няколко жени, след като изслушат за какво говорят те в компания. Жените били с различна външност, от стройни и елегантни до небрежни пухкавелки. Изненадващо най-висока оценка заслужили именно дебеланите, които общували ведро и повдигали общото настроение. Те били склонни към самоирония и вдъхвали на компанията оптимизъм и спокойствие.

За разлика от тях изисканите дами с нескрито недоволство и яд обсъждали поредните диети, от които всъщност не се отслабва. Мрънкането им отблъсквало околните и те избягвали контакти с хубавиците.
Разговорите за диети и отслабване са част от минимума за общуване на съвременните хора, обобщават изследователите. Това не означава, че темите се харесват на всички. Хората, които са пристрастени към тях, всъщност са неудовлетворени от собственото си тяло. Както е известно – това е факторът на риска при развитието на различни хранителни разстройства.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *