Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да не настинем под климатика?

Лято, горещо: климатикът е спасение! Климатикът е изкушение, което нерядко ни създава здравословни проблеми. Как да не настинем под климатика?

klimatikСъвети:

* Когато монтирате климатик, изберете най-безопасното му разположение. Въздушната струя не трябва да духа към вас, особено ако е в спално помещение. Седящото или лежащо тяло, продухвано часове наред от хладните потоци въздух, е подложено на изпитание. Много често последицата са миозити (мускулни възпаления), гръбначни усложнения, възпаления на белите дробове.

* Внимавайте да не преохладите помещението. Резките промени при влизане и излизане от климатизирано помещение, когато навън е горещо, са шок за тялото. Да се простудиш по този начин е буквално неизбежно, затова разликата не бива да е много по-голяма от 5-6 градуса, съветва medikforum.ru.

* Не забравяйте редовно да почиствате филтрите на климатика. Това е важно за уреда, но по-важно е за вас самите: непочистеният климатик става инкубатор за болестотворни бактерии. Работещото устройство ги разпръсква навсякъде във въздуха – един господ знае каква зараза можете да си докарате от това!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *