ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Американка се „храни“ със слънце в продължение на месец

60-годишната Навена Шайн от Сиатъл се отказала напълно от храна, като я заменила със слънчеви бани

слънце

Експериментът й започнал преди месец и тя смята да го продължи половин година.

Американката споделя, че не смята да удивлява учените и опитът й е важен единствено за самата нея. За месец е свалила 9 кг и споделя, че понякога изпитва чувство на глад, но то бързо преминава. А на твърденията, че липсата на храна ще я погуби, Навена отговаря, че храненето със слънце ще й помогне да стане по-добра и че използва слънчевите лъчи за лечение.

Навена Шайн е вдъхновена от новото направление на нетрадиционната медицина – бретарианство. Хората, решили да спазват този режим на хранене, просто се отказват от всякакъв вид храна. Подобно течение -фрутарианство – подразбира преминаване изключително на растителна храна.

Уейбсайтове по бретарианство в интернет обясняват, че човек всъщност не се нуждае от храна – това е само стереотип, натрапен от детството. Отказвайки се от храна, можем да разкрием своя потенциал и да се доближим до душевната хармония, пишат привържениците на движението, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *