Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Най-добре да се откажем от бекона!

Прегледайте списъка с любимите си храни и вижте дали там не е беконът. Ако отговорът е положителен, най-добре ще е да го зачеркнете!

bekonЗащо? Защото, оказва се, това е определено вредна храна. И не само заради мазнините – а заради опасността да провокира у вас диабет от втори тип! Ако всеки ден изяждате по две-три резенчета от любимия бекон, вие сте заплашени двойно по-силно от проява на тази кошмарна болест. Същото е с кренвиршите и други пресни колбаси: забравете ги, съветват от medikforum.ru.

Всекидневният прием на сто грама от тези продукти ви поставя в двоен риск за диабет. Подобна вероятност съществува и заради всекидневната употреба на месо, но рискът е доста по-нисък. Подобно меню кара организма да намали производството на инсулин, който е необходим за регулирането на захарните нива в кръвта.

Учени от Харвард са направили обстойно проучване по темата, като са изследвали медицинските досиета на 400 000 пациенти. Изводите им, свързани с хранителните навици на пациентите, са, че здравето е под контрол, ако вместо бекон или кренвирши похапваме орехи и нискомаслени сирена. Медици обръщат внимание на това, че още при първите признаци на захарния диабет трябва да се потърси консултация с лекар. Признаците са рязка загуба на тегло, постоянна жажда и чести позиви за уриниране.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *