Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Пламен Константинов: Единственият ми недостатък е пушенето

– „Не пия никакъв алкохол и не ям прекалено мазни храни“, казва спортистът

 

plamen konstantinovБившият капитан на националния отбор по волейбол Пламен Константинов споделя, че живее здравословно, доколкото това е възможно, но издава, че много пуши.

„Но пък не докосвам алкохол. Опитвал съм да откажа цигарите по време на състезателната ми кариера и най-учудващото е, че ми се отрази зле. Започнах да качвам килограми. Явно не бях избрал най-добрия момент да спра да пуша. Но вече може да се замисля за сериозно отказване. Защото докато играеш, все пак филтрираш дробовете, постоянно ги обдишваш и пушенето не е проблем. Докато сега не е така“, обяснява в интервю за в. „Доктор“ той.

Пламен Константинов е от хората, които се опитват да спазват някакъв режим на хранене. Спортистът се е отказал от тежките меса и е влюбен в италианската кухня.

На въпроса дали някога е ползвал лечебни методи на народната медицина, той отговаря: „Не, защото не е регламентирана у нас и не се контролира. Има някои полезни натурални продукти. Народната медицина я свързвам с огромния брой шарлатани, които се въртят в нашите географски ширини. Хора без образование се опитват да лекуват и повече увреждат, отколкото да помагат“.

Според Константинов нивото на медицината е най-високо в Италия, когато става дума за травмите във волейбола. „В клубовете се работи да има бързо възстановяване при дребните травми и те не се усложняват. Това е работа основно на физиотерапевта на отбора. И медицинската апаратура е най-добра. Ползваш я ежедневно, за да си здрав“, обяснява още волейболистът.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *