ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Хранителни добавки при импотентност – част 3

Вземете хранителни добавки, които подпомагат кръвообращението.

impotence3Приемът на цинк повишава нивото на тестостерона (мъжкия полов хормон). Купете си хранителни добавки, които осигуряват дневен прием на цинк между 15 и 30 мг. Вземайте ги 1 час преди или 2 часа след хранене.

Два пъти дневно вземайте по 500 мг витамин С – той спомага за поддържане на еластичността на кръвоносните съдове, за да се разширяват, когато имате нужда от повишено кръвоснабдяване. Ако получите диария, намалете дозата.

Омега-3 мастни киселини също подобряват кръвообращението. Освен това при продължителен прием понижават нивото на „лошия” хостерол и възпрепятстват уплътняването на кръвоносните съдове. За да си осигурите необходимото количество, вземайте всеки ден по 2 ч.л. рибено масло или 1 с.л. масло от ленено семе.

Маслото от едра пупалка (вечерна иглика или вечерна роза) е източник на незаменими мастни киселини, които са полезни за кръвоносните съдове. Можете да опитате и с еротичен стимулант.

Аминокиселината аргинин подобрява кръвоснабдяването на пениса, като стимулира отделянето на азотен оксид в стените на кръвоносните съдове, което повишава еластичността им.

Кардамон, джинджифил, магданоз, копър, анасон и още много други растения се приемат за природен афродизиак – ползвайте ги като подправки в салатите.

Слезте от велосипеда – карането на велосипед (особено ако седалката е с неподходяща конструкция) може да се отрази неблагоприятно на деликатните кръвоносни съдове и нервни окончания в гениталната област. Купете си седалка с улей по средата и регулирайте височината й така, че при най-ниската позиция на педалите коленете ви да са леко свити – така част от тежестта ви ще е разпределена върху краката (вместо цялата да е между тях). На всеки десетина минути се изправяйте, за да улесните кръвотока към гениталната област. Когато преминавате през неравност на пътя, също се изправете, за да избегнете удара върху деликатното място.

 

Възбуждащи трикове, с които да се забавлявате в леглото и извън него

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *