Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Усложнен гастрит можете да оправите с царевична коса

1 супена лъжица царевична коса се поставя вечерта в термус и се засилва с 1 чаена чаша вряла вода. На сутринта се прецежда и се пие 4 пъти на ден по 50 г 1 час преди ядене.

2 супени лъжици корен от глухарче се поставят в емайлирана тенджера и се заливат със 2 чаени чаши вода. Слага се на тих огън и се вари под капак 30 минути. Маха се от котлона, прецежда се, разделя се на 4 части и се пие 1 час преди ядене.

2 супени лъжици самобойка вечерта се слагат в термус и се заливат със 2 чаени чаши вряла вода. Слага се на тих огън и се вари под капак 30 минути. На сутринта се прецежда. Пие се по 10 г 4 пъти дневно преди хранене.

3 пъти на ден се взима по 1 чаена лъжица стрити на прах семки от диня.

2 супени лъжици жълт смил вечерта се сипват в термус и се заливат със 2 чаени чаши вряла вода. На сутринта се прецежда и се пие по 100 г 4 пъти дневно преди ядене.

1 супена лъжица вратига се изсипва в термус и вечерта се залива със 500 г вряла вода. На сутринта се прецежда. Пие се 50 г 4 пъти дневно 30 минути преди хранене.

2 супени лъжици хмел вечерта се слагат във вряла вода и се слагат във термус. На сутринта се прецежда. Пие се 4 пъти дневно по 1 супена лъжица преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *