ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

След припадък: Млада рускиня проговори 120 езика!

Някои от езиците, които владее, отдавна са мъртви

 

natasha1Младо момиче проговори 120 езика, след като припадна в час, пишат руските медии. Наташа Бакетова от малкото градче Анапа владее суахили, фарси, староанглийски, древни диалекти. Преди случката не била от най-силните ученички и редовно получавала двойки по немски език в училище.

Деветокласничката не се справила с контролното по математика и ядосаната й учителка се разкрещяла. Наташа толкова се стреснала, че припаднала. Веднага викнали медицинска сестра и не след дълго девойката се съвзела и започнала да говори на непознат език.

Единствено учителката й по английски разбрала, че младото момиче говори на староанглийски. На древния език тя съобщила на всички, че се казва Ан Макдоналд и написала на дъската, че не обича да й крещят.

Наташа дори била приета в болница, но лекарите стигнали до извода, че тя е напълно здрава. Единственото странно нещо е, че тя е забравила родния си руски език, но пък за сметка на това говори свободно монголски, виетнамски, испански, фарси и други. Тя владее и мъртвите езици суаму, хоко, уавуалу и други.

Московските лингвисти признават, че са страшно учудени. Те смятат, че припадъкът е събудил прапаметта й. Наташа пък е на мнение, че 120-те езика са нейните 120 предишни живота. Момичето разказва за живота си в първобитно племе, за средновековна Япония, за Наполеонова Франция и т.н.

В момента тя носи името Тита Вало, тъй като е убедена, че в последното си прераждане е била скандинавка. Владее трудните за изучаване скандинавски езици.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *