Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Колко вредни могат да бъдат интимните прически?

Кола маската и бръсненето са класика, но в случая изобщо не става въпрос само за това

интимна пприческа

Скъпоценна

Актрисата Дженифър Лав Хюит напълни главата на посестримите си с това, че бижутата може да красят не само деколтето и ушите ни, а и прясно депилирания ни пубис. Но дали е безопасно да налепим върху изнежената си кожа една камара стъкълца, купени от улична сергия? Тези изкуствени диаманти биха могли да ни сдобият с неприятен сърбеж, докато се опитваме да правим любов. „Предпочитам да похарча пари за секси бельо и предизвикателни обувки. Със сигурност ще подклаждат любовния ми живот по-дълго време“, твърди гинекологът Дженифър Гънтър, която е и директор на център за лечение на вулвовагинални разстройства в Сан Франциско.

В цвят

Да си боядисваш пубисното окосмение, може и да е забавно, но само ако използваш бутафорни гениталии за Хелоуин. Кожата, която се намира под интимното ни окосмение, е много по-деликатна от тази на скалпа ни. Дали да боядисаме женствеността си, е въпрос на избор, разбира се. Но преди да пристъпим към тази драстична смяна на визията си, нека цапнем малко боя върху мишниците си. Кожата в тази област е почти толкова чувствителна, колкото и онази под кръста, пише списание „За жената“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *