Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лъжлива онкодиагноза съсипа живота ми!

Прибързаната диагноза за рак на черния дроб преобърна живота на англичанката Анджела Бонинг от Есекс. Още не мога да дойда на себе си – съсипана съм, проплаква жената, която не може да определи да се радва ли или да се ядосва.

angyАнджела постъпила в болница за жлъчна операция, разказват от medikforum.ru. След операцията лекарите и близките на мисис Бонинг се събрали край леглото й и докторите с печален вид й съобщили, че в черния й дроб има няколко злокачествени тумора. Анджела изпаднала в шок и се наложило да й поставят успокоителна инжекция. Повечето случаи с рак на черния дроб са безнадеждни, защото болестта по правило се открива в напреднал стадий. Повече от година след поставянето на диагнозата живеят едва 20% от засегнатите хора. Едва 5% преживяват повече от пет години.

След като Анджела научила страшната си диагноза, тя събрала роднини и приятели в един от курортите на Флорида – идеята била да види собственото си весело “погребение”. Две седмици след изписването й пристигнали резултатите от поръчаната биопсия. Анджела отново била шокирана, а съпругът й припаднал. Оказало се, че първоначалната диагноза е лъжлива и че няма нищо вярно в заключението за чернодробен рак.

Подобни грешки се случват непрекъснато – очаква се, че засегнатите хора място няма да си намерят от радост. Това е така, но дълбоко в себе си те са наранени и трудно свикват с мисълта, че им се е разминало. Шокът, който са преживели им напомня, че животът има край – и това усещане не може да се забрави.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *