Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да запазим ръцете си млади?

Каквото и да предприемем, колкото и младо да остава лицето ни с помощта на пластичния хирург – ръцете винаги издават възрастта ни.

handsВъзможно ли е да съхраним лицето си младо?

Има някои правила, чието спазване може да ни помогне в деликатната задача, съветват от medukforum.ru. Най-често кожата на ръцете издава възрастта чрез променената пигментация. С годините клетките в кожата, които произвеждат меланин, се съединяват и образуват т.н. старчески петна. Те са толкова повече, колкото по-интензивно излагате кожата си на слънце. Върху петната може успешно да се въздейства с кремове и гелове – например Q10 Plus Age Defying Hand Cream от Nivea. При по-сложни случаи помага и лазерната обработка.

Според учените 80% от възрастовите изменения по ръцете са предизвикани от ултравиолетовите лъчи на слънчевото греене. Неслучайно преди години дамите са носели ръкавици! Ако това ви се струва анахронично – вземете слънцезащитен крем с висок UV-фактор.

И ноктите са “предатели” и свидетелстват каква е истинската ви възраст! Когато организмът остарява – повърхността на ноктите става грапава и безцветна. Добре е да се погрижите за маникюра си, но избягвайте яркия лак. Той привлича погледите – а когато човек се вглежда в маникюра, забелязва и петната по кожата, и изпъкналите вени, и артритните стави на пръстите.

Храненето се отразява и на състоянието на кожата и ноктите. Включете в диетата си достатъчно белтъчини – риба, яйца, нетлъсто месо и млечни продукти. Не пропускайте и зеленчуците, които ви зареждат с антиоксиданти.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *