Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ето какво представлява противораковото меню!

Противораковото меню е част от профилактиката на злокачествените заболявания. То съвпада в голяма част с хранителната диета на дълголетниците и е приложимо срещу социално значими заболявания като сърдечно-съдови и диабет.

jena-polezna-hrana-43064-500x334Основните “точки” в противораковото меню са пресни плодове, зелени листни храни, зърна и риба /омега-3/. Освен това – студено пресован зехтин, малко и нетлъсто месо, и най-важното: умереност!
Изцяло са забранение пържената храна тип “фаст фууд” и маргаринът. Омега-3 от рибата и орехите регулира клетъчната дейност и информационния обмен между клетките. Важно е да се пие вода, от литър и половина до два на ден. Става дума за чиста вода – напитките от рода на чай, сокове и мляко не се броят.

Много учени настояват да се намалят до минимум или изобщо да не се консумират високомаслени млечни продукти, отбелязват от www.kp.ru. Заради високото съдържание в тях на хормона естроген съществува реална опасност от рак на млечната жлеза. Учени от Мичиган доказаха преди две години, че увлечението ни по тези продукти в детството залага бомба със закъснител: двойно нараства вероятността да се развие рак на гърдата дори при жени, които не страдат от затлъстяване. Точно това е истинската причина диетолозите да препоръчват млечните продукти, които консумираме и предлагаме на децата си, да бъдат нискомаслени.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *