Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ето какви са безопасните дози фаст фууд!

Ако зависи от диетолозите – те веднага биха забранили т.н. фаст фууд!

fast foodДинамиката на живота обаче често кара хората да се насочват точно към продуктите за бързо хранене: пици, картофки и хамбургери. Понякога това се оказва единственото решение да похапнеш нещо! Каква трябва да е дозата на “боклучавата” храна, че да не се отрази тя на здравето ни?
Картофките са най-заклеймяваното блюдо от менюто на съвременния човек, коментира medikforum.ru. В една порция от 250 грама картофки фри има 340 калории. Пристрастяването към тази мазна, пържена и обикновено солена храна, увеличава риска от сърдечно-съдови заболявания и диабет. Безопасното количество е една порция /250 г/ на седмица.
Любителите на хамбургери ще бъдат разочаровани да научат, че само един от тях съдържа половината от дневната норма сол, а месото гъмжи от канцерогени. Един хамбургер на две седмици е допустимият безопасен лимит! Злоупотребата с хамбургери удря по съдечно-съдовата система и храносмилането. Един хамбургер съдържа 250 калории, така че честото похапване на този продукт увеличава риска от напълняване.
Пицата е още по-опасна за добрата линия. Една порция не е по-лека от 450 калории! Най-честата добавка в топлото тесто към нея е евтин колбас, който ни натоварва с консерванти и мазнини. Пицата си остава тестена храна, декорирана с нищожно количество протеини – а липсата на протеини може да доведе до проблеми с мускулите. Пицата също е от храните, подлежащи на ограничение – веднъж в седмицата и толкова!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *