Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Избягай от старостта с царевично масло!

Който иска да отложи остаряването и биологично да е по-млад от паспортните си данни, трябва да се погрижи да има на трапезата си царевично олио!

oil maisЦаревичното олио съдържа изключително високи дози от витамин Е – мощен антиоксидант, който е естествена бариера пред стареенето.

Учените твърдят, че витамин Е в царевичното масло е два пъти повече, отколкото в зехтина и слънчогледовото олио. Благодарение на него може да се регулира работата на половите жлези. Това олио освен всичко друго е доказано диетичен продукт – усвоява се лесно от организма, смъква нивото на холестерина в кръвта и изчиства стените на кръвоносните съдове. Твърди се дори че при редовната му употреба кръвоносните съдове възстановяват изгубената си еластичност. Всичко това помага за по-доброто кръвоснабдяване и насищане с кислород на мозъчната и сърдечната тъкан.

Диетолозите препоръчват прием на една супена лъжица царевично олио на ден. Действа добре при захарен диабет, затлъстяване, астма, мигрена, при заболявания на жлъчката и черния дроб, при камъни в бъбреците, отоци от влошена работа на сърцето, хипертония, атеросклероза. Благотворно е въздействието му върху функциите на нервната система, състоянието на кожата и косата.

Малки количества царевично олио могат да се добавят в храната на всеки – изключително е важно то за възрастните хора и за децата. При бременните жени този продукт осигурява защита от външни токсични въздействия.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *