Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как златните бижута действат на нервната система

Жителите на големите градове трябва да приберат златните си бижута в сейф или чекмедже.

goldПротивопоказно е да се носи злато – но не защото може да стане примамка за обирджии. Златото въздейства върху нервната система и може да отключи негативни процеси в организма, пишат от medikforum.ru.

Драгоценният метал има стимулиращ ефект. Животът в града и без това държи хората на нокти, а носенето на злато само може да увеличи и без това високата активност на нервната система. Всеки допълнителен дразнител в случая може да повлияе зле върху здравето. Процесът на възбуждане, който златото отключва, непременно бива последван от рухване, от забавяне на обменните процеси в организма. Всичко това може да доведе до депресия. Нещата изглеждат пресилени, но реалността е именно такава.  Споменатата връзка е от онези, за които хората не си дават сметка.

Ако един човек е твърде емоционален, той наистина трябва да се откаже от златото, твърдят лекари. Излиза, че не всеки може да носи такива накити без риск за здравето! Ако пък един човек има особено заболяване от рода на епилепсията, изобщо не бива да слага подобни бижута, за да не провокира пристъп. Според медиците жителите на големите градове е най-добре да носят сребро, защото то оказва благоприятно въздействие върху централната нервна система.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *