Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Излишните килограми на хората от кръвна група В изчезват ЕТО ТАКА!

Курсът продължава от шест седмици до няколко месеца според степента на напълняване

отслабване

Този тип кръвна група е възникнала в резултат на миграцията на расите. Притежателите й са деликатни и спокойни хора, творчески натури с големи изисквания към себе си. Индивидуалисти, аскети, бързо се адаптират. Това са независими свободомислещи хора, притежават природна организираност и оригиналност.

Силни страни: Имат отличен имунитет и балансирана нервна система, гъвкава адаптация към промени в диетата и условията на обкръжаващата среда.

Слаби страни: Нямат изразени такива. Но при нарушен баланс в диетата може да възникнат автоимунни заболявания и неустойчивост към редки вируси.

РИСКОВЕ: Предразположение към диабет, хронична умора, автоимунни заболявания и склероза.

Диета: Тъй като тези хора са всеядни, те може да си позволят храни от всички групи.

Добри храни: месо (без пилешко и патешко), риба, морски дарове, кисело мляко, обезмаслени сирена, яйца, зърнени продукти (ограничено пшеница), бобови, зеленчуци (без царевица, домати, тиква и маслини), плодове (без кокос).

Да се ограничат: раци, скариди и свинско.

Haпитки: Препоръчват се зелен и билков чай, плодови сокове (най-вече гроздов и ананасов), вино и кафе. Да се избягват газираните напитки и доматен сок.

Витамини и хранителни добавки: Да се набавят най-вече от храната.

Специални препоръки: При тези хора най-често до покачване на теглото водят царевицата, пшеницата и фъстъците. Те намаляват ефективността на обмяната и предизвикват умора, задържане на вода в организма и хипогликемия. При стрес изпитват силно влечение към сладко. До покачване на килограмите води и нередовното хранене, затова трябва да спазват режим от поне 3 приема на ден.

Спорт: Имате мощна имунна система и може да изберете всеки вид спорт. За вас са подходящи умерените силови натоварвания, кръговите тренировки и източните бойни изкуства. Може да се занимавате успешно с тенис, конен спорт, да развивате гъвкавостта и пластиката си, пише списание „За жената“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *