Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Хомеопатията помага при проблеми с щитовидната жлеза!

Как се отразява стресът върху работата на щитовидната жлеза? Какви са здравните последици от влошена работа на щитовидната жлеза?

stitПо тези въпроси ще могат да научат нови неща с практическа стойност всички заинтересовани. Това ще се случи в четири български града, избрани за поредица от лекции на Асоциацията на лекарите хомеопати в България. Проявата е в рамките на Световната седмица на хомеопатията /2-9 април/.
Водещи медици са готови да отговарят на въпроси, свързани с нарушения във функционирането на щитовидната жлеза и ролята на хомеопатичните средства за неутрализирането на болестни състояния. Лекциите са в Пловдив, София, Варна и Бургас.
Особено внимание специалистите отделят на ролята на емоциите, които могат да променят биохимията на организма и да отключат болести, пише puls.bg. Тревожна е тенденцията да се увеличава броят на хората със здравословни проблеми, свързани с щитовидната жлеза – защо се случва това и как можем да противодействаме?
Организаторите отбелязват, че и скептично настроени към хомеопатичните средства са добре дошли – лекциите имат амбицията да подскажат практически стъпки, които водят до позитивни резултати. Единствено опитът може да отхвърли или потвърди ефективността на една лечебна практика, не предубежденията!

Проверете сами какво е състоянието на щитовидната жлеза >

Ti-Life_shtitovidnata-jleza

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *