Хомеопатията помага при проблеми с щитовидната жлеза!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Как се отразява стресът върху работата на щитовидната жлеза? Какви са здравните последици от влошена работа на щитовидната жлеза?

stitПо тези въпроси ще могат да научат нови неща с практическа стойност всички заинтересовани. Това ще се случи в четири български града, избрани за поредица от лекции на Асоциацията на лекарите хомеопати в България. Проявата е в рамките на Световната седмица на хомеопатията /2-9 април/.
Водещи медици са готови да отговарят на въпроси, свързани с нарушения във функционирането на щитовидната жлеза и ролята на хомеопатичните средства за неутрализирането на болестни състояния. Лекциите са в Пловдив, София, Варна и Бургас.
Особено внимание специалистите отделят на ролята на емоциите, които могат да променят биохимията на организма и да отключат болести, пише puls.bg. Тревожна е тенденцията да се увеличава броят на хората със здравословни проблеми, свързани с щитовидната жлеза – защо се случва това и как можем да противодействаме?
Организаторите отбелязват, че и скептично настроени към хомеопатичните средства са добре дошли – лекциите имат амбицията да подскажат практически стъпки, които водят до позитивни резултати. Единствено опитът може да отхвърли или потвърди ефективността на една лечебна практика, не предубежденията!

Проверете сами какво е състоянието на щитовидната жлеза >

Ti-Life_shtitovidnata-jleza

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *