Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Универсална загряваща турмалинова яка BIOMAGNETIC POWER

Турмалинова яка BIOMAGNETIC POWER помага при болки във врата, раменете и главата

Универсалната загряваща яка помага за бързо преодоляване на дискомфорта и болковия синдром в областта на врата, главата, раменете, лактите, мускулите и ставите на ръцете и краката.

 4–те активни компонента турмалин, постоянни магнитни, отрицателни йони, затоплящи инфрачервени лъчи – са специално обработени със загряващи билкови смеси, керамичен прах, произведен по най-модерни нано-технологии. Те са имплантирани в специална материя, която затопля и възстановява зесегнатите участъци.

Универсална загряваща турмалинова яка BIOMAGNETIC POWER подобрява кръвообращението, подпомага циркулацията на веществата и оздравителните процеси в засегнатите от травми и възпалания части на тялото.

ЯКАТА ПОДПОМАГА ПРИ:

  • Дискомфорт и схващания в областта на врата и раменете.
  • Скованост в китките, лактите, глезените.
  • Артрит, шипове, ревматизъм, плексит.
  • Спортни травми и възпаления.
  • Напрежение и постоянна преумора.
  • Главоболие, настинка, простуда.
  • Неправилна стойка от работа на компютър и др.

За повече иформация посетете страницата на Турмалинова яка BIOMAGNETIC POWER

Още за магнитотерапията и яката за врата:

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 2 до “Универсална загряваща турмалинова яка BIOMAGNETIC POWER

  1. Соня Стефанова каза:

    Искам само да добавя, че съм привърженик на този вид терапии – използвала съм също „Стоп пейн“ и има чудесен болкоуспокояващ ефект от двата апарата. Може би е по-добре да се доверим на високите технологии, вместо да пием хапчета с шепи и да увреждаме още повече тялото си с химия!

  2. Соня Стефанова каза:

    „Биомагнетик пауър“ ми помогна да се излекувам от постоянното главоболие, което ме мъчи от години. Работата ми налага да прекарвам дълги часове на бюрото: схващам се, раменете ми са сковани, към края на работния ден задължително пия някакво болкоуспокояващо – главата ме боли и ме прави неработоспособна. Турмалиновата яка единствена е в състояние да заличи тези болки трайно! Лечебните ефекти не са един или два, действа добре и когато се обадят старите ми шипове. Съжалявам единствено за това, че по-рано не съм знаела за това чудесно средство!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *