Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Кои са най-често задаваните въпроси за очилата тренажори Д-р Вижън?

1.      За какви дейности могат да се използват очила?

Можете да използвате перфорираните очилата за повечето дейности, които са неподвижни, като четене, писане, при работа на компютър, гледане на телевизия, гледане на театрално представление или четене на бележки от  дъска. Очилата не се препоръчват за дейности, когато сте в движение, като например шофиране. Носете ги всеки ден в продължение на поне 6 седмици, за интервал от време между 15 – 30 минути дневно.

2.      Мога ли да шофирам с очила с малки дупки?

Не, никога не трябва да шофирате с очилата, защото периферното зрение е силно ограничено. Тези очила са предназначени за използване само в статично положение и в помещения със силна светлина.

3.      Лекарят ми казва, че имам нарушение на зрението и трябва да нося очила с 6 диоптъра. Могат ли очилата Д-р Вижън да ми помогнат?

Не, всеки с разстройство на зрението от 6 или повече диоптъра не може да се приспособи към носене на тези очила, защото очите не могат да се справят с т.нар. ефекти на „двойните обекти” и „пчелна пита”.

4.      Как се процедира, в случай, че очилата, които получа са повредени?

Ние гарантираме, че очилата, които изпращаме нямат дефекти. Ако такива все пак настъпят по време на транспортирането им, то ние имаме грижата да ги заменим с нови, след като получим обратно повредените.

5.      Какви са разходите за доставка?

Цената за доставката е 5лв. за цялата страна.

6.      Колко време отнема?

За София и големите градове доставката се извършва на адрес, в рамките на 1 работен ден. За селата и по-малките градове – в районната поща, до 5 работни дни.

7.      Кога и как се плаща пратката?

Пратката се изпраща с куриер или с колет и се плаща с наложен платеж при получаване, като се заплаща общата сума за очилата и доставката.

8.      Каква е гаранцията на очилата?

Ние гарантираме, че очилата нямат дефекти и са сертифицирани по европейските стандарти като безвредни за здравето. Ако получите дефектен или повреден чифт очила, моля върнете пратката, а ние ще ви изпратим нови, безплатно. Очилата нямат срок на годност. На практика те могат да се използват винаги, когато искате да упражнявате или да изострите и подобрите зрението си.
 

Какви са ползите за зрението от очилата с перфорация Д-Р ВИЖЪН?

 

Вижте още…какво споделят потребителите за очилата с перфорация:

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *