Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да си успокоим нервите без хапчета?

Стресът и лудата динамика на живота опъват нервите ни до скъсване. Дали хапчето е най-добрият начин да ги успокоим?

nerviНервите могат да се успокоят и без медикаменти, припомня MIGnews.com. Един от най-сигурните начини е да се усамотим: да се оттеглим в тиха и спокойна обстановка, да изключим мобилния си телефон, да прекъснем всяка връзка с външния свят.
Сами трябва да си помогнем, като да направим атмосферата у дома по-приятна. Да пуснем хубава релаксираща музика, да запалим ароматна свещ. Да полежим, без да мислим за утрешните си планове.
Не е зле да си изясним кое е заниманието, даващо ни спокойствие и приятни емоции – и когато сме напрегнати, да се отдадем на някое свое хоби. Ако не сме наясно с това – просто да излезем на една хубава разходка. Чистият въздух избистря мислите и успокоява тревожността.
Здравият сън възстановява човека не само физически, но и емоционално. По време на съня е възможно мозъкът да преработи нашия проблем и да се събудим с по-точна оценка за него, както и с някакво разумно решение.
Преди сън изнервеният човек се чуди дали тревогите, от които му е бръмнала главата, ще се оттеглят и ще го оставят да си почине. Топлата вана е една добра рецепта за отпускане: пригответе си я, като не забравяте ароматната пяна, чаша вино, спокойна музика. Напрежението спада само няколко минути след като влезете във ваната. Хапчето наистина е ненужно!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *