Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Маргарет Тачър прогресивно губи паметта си

Една от най-влиятелните жени на 20-и век, Желязната лейди Маргарет Тачър, бързо губи паметта си.

magiМаргарет Тачър не познава дори най-близките си хора, съобщава medikforum.ru. Сайтът цитира изказване на лорд Арчър – политик и неин съратник, с когото са били семейни приятели. Лорд Арчър работил в екипа на Тачър в продължение на три мандата и е сред най-доверените й хора. Сега обаче той й е напълно непознат. Въпреки, че я навестява всяка седмица, ветеранът на Консервативната партия не може да води с нея никакви разговори. Лордът не крие болката си, тъй като общуването с Тачър е важна част от живота му. Той и съпругата му се възхищавали от блестящия й ум и непреклонен характер и затова разпадането на подобна личност дълбоко ги наранява.
Тачър е на път да последва съдбата на американския президент Роналд Рейгън – двамата често са определяни като най-изявени фигури в световната политика от миналия век. Рейгън разви Алцахаймер и години наред живя сред близките си като чужденец, който не знае къде се намира и какво се очаква от него.
Маргарет Тачър засега е единствената жена-премиер в историята на Великобритания. Преди десет години тя преживя поредица микроинсулти, след което привидно се стабилизира. Близките й обаче веднага забелязаха, че в паметта й се появяват бели петна, които стават все по-интензивни. В последните няколко години Тачър живее изолирано и не се появява на обществени места.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *