Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ларингит проваля турнето на Риана

Поп звездата Риана отложи концерта си в Бостън, който е в програмата на турнето й Diamonds World Tour. Причината – тежък ларингит.

Rihanna Launches 'Fashion Against AIDS'Турнето на Риана започна едва в петък и вече е под съмнение неговата стартова част, коментират от medikforum.ru. Диагнозата „ларингит” означава възпаление на лигавицата на гръкляна, причинено от простуда или инфекция. Официално е обявено, че Риана в момента просто няма глас.
За жалост още след първия концерт в рамките на Diamonds World Tour миналия петък – шоу, билетите за което са били продадени до един – певицата се почувствала зле и до сутринта нещата се усложнили драматично. Лекарите са забранили на Риана да прави извънредни опити за по-бързо възстановяване. Самата звезда е написала в Twitter послание до феновете си от Бостън, в което обяснява колко се срамува от това, че ги е разочаровала и че няма да могат да я видят и чуят според предварително обявения график.
Балтимор е следващата точка от турнето й, където концертът трябва да се състои утре. До момента е неясно дали това ще се случи и възможно ли е специалното лечение да даде резултати толкова бързо. При ларингит на болните се препоръчва да не напрягат гласните си струни и да запазят мълчание до пълното оздравяване. Не е разрешено дори да се шепне, защото гласилките се напрягат и тогава.
Лекарите препоръчват при ларингит да се правят инхалации със сода и ароматни масла, гаргара и антихистаминови препарати. От менюто се изключват пикантните и солените храни, горещите и студените блюда. Не е желателно да се употребява алкохол.
Ларингитът е често срещано заболяване сред хората, чиито професии ги карат да напрягат силно гласовите си струни: певци, радиоводещи, учители.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *