ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Нов продукт ще помага при рак на дебелото черво

Новият медикамент Zaltrap дава надежда на пациентите с рак на дебелото черво. Клиничните му изпитания доказват, че е в състояние да ограничи притока на кръв към големите тумори и да забави растежа им.

rakМедикаментът Zaltrap е предназначен за хора с болестта в напреднал стадий; надеждите са той да удължава живота им, пише puls.bg. Очаква се новият медикамент за лечение на този вид рак да получи разрешение за редовна употреба. Идеята е да се прилага при пациенти, които не са били повлияни от химиотерапии. За жалост това са много хора, тъй като болестта в 1/8 от случаите се открива в твърде напреднал стадий.
Медикаментът е бил изпробван върху 1266 пациенти и е установено, че болестта не напредва и остава блокирана средно за повече от два месеца. Преживяемостта на болните с напреднало заболяване се увеличава от година на 13.5 месеца. Направени са и контролни тестове с плацебо-група за 30-месечен период. Групата на Zaltrap има 22% преживяемост срещу 12% за доброволците на плацебо.
Специалистите са на мнение, че лекарството открива нови пътища за лечение на туморите със способността си да ограничават растежа им при блокиран кръводостъп. Zaltrap удължава живота на болните хора, което е основната амбиция на създателите му. Освен това лекарството се понася лесно и негативните странични ефекти, присъщи на химиотерапевтиците, почти не се проявяват. Проблем обаче е цената му: един лечебен курс с експерименталния медикамент е около 15 000 лева.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *