Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Изобретение: хапче спасява от тежък махмурлук!

Любителите на пийването скоро ще могат да се спасяват от махмурлук само за няколко минути благодарение на специална таблетка!

hapТаблетката е създадена от научен екип в Университета на Южна Калифорния, съобщава utro.ru. Тя представлява смес от два фермента, която смъква бързо нивото на алкохола. Сместа е изпробвана върху мишки и е доказано, че изчистването на организма от алкохолните отрови протича с неподозирано висока скорост.
На този етап лабораторните изследвания с опитни животни продължават.
Един от създателите на антидота – професорът по химически и биомоликулярен инженеринг Юнфен Лу смята, че предстои да бъде разработен цял клас от препарати с противоалкохолен ефект. Най-вероятно те ще бъдат предлагани под формата на таблетки. Подобна таблетка ще предизвиква ефект, все едно че в организма ударно са вкарани милиони клетки от черен дроб, които моментално се заемат с преработката на алкохола.
Междувременно в Англия се рекламира препарат с аналогично предназначение, който съдържа вулканична пепел. Шест капсули от препарата могат да неутрализират опиянението от пет литра бира. Особеното тук е, че капсулите трябва да се погълнат преди първата глътка.
Франция и ЮАР вървят срещу махмурлука по съвсем друг път. Там са разработени модифицирани ферменти за производство на алкохолни напитки. Тяхната ДНК съдържа гени от бактерия, която противодейства срещу алкохолното отравяне и подобрява вкусовите качества на питието.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *