Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

3 лесни начина за пречистване на организма от шлаки

По-лесно се отслабва, когато освободим тялото си от вредните вещества

пречистване на организма

Минералът клиновит (зеолит), който у нас се добива в Източните Родопи, има свойството да йонизира питейната вода.

Така тя изхвърля отровите, приети чрез храната, регулира обмяната и подпомага естественото нормализиране на теглото. Пакетче клиновит от 90 г се изсипва в 5 л изворна или нискоминерализирана вода.

След 8 часа тя е готова за пиене. Денят започнете с чаша вода на гладно. След това пийте, колкото ви се пие. Когато водата започне да свършва, съдът се напълва отново. След 3 месеца минералът се заменя с нов.

Пречистена вода

Тя тонизира и активизира обмяната на веществата. Загрява се прясна вода до 94-96 градуса, без да завира. Оставя се да изстине и се налива в широк съд. Поставя се в камерата на хладилника Като започне да замръзва, се отделя образувалата се отгоре коричка. След това се връща отново в камерата и се оставя да замръзне дълбоко. Изважда се и се поставя под течаща струя вода, за да се отмият изплувалите върху ледената повърхност примеси. След това се оставя да се размрази, без да се загрява, и се пие по 1 чаша 2-3 пъти дневно.

Бабини билки

Кръшната снага винаги е била на мода и прабабите ни са знаели някои тайни, за да я поддържат. Трите най-популярни билки за постигането на заветната цел са бял равнец, розмарин и зелен овес.

Чаят от белия равнец се приготвя с 1 с.л. билка, която се запарва 15 мин. в 150-200 мл вряща вода. Изпива се на три пъти и подпомага дейността на червата. Розмаринът пък стимулира обмяната на веществата. Лъжица от билката се запарва в 150 мл вода за 10 мин. и се изпива за ден. Зеленият овес очиства тялото от токсините. Чаят се приготвя с 1 ч.л. билка, която се запарва 20 мин. в 450 мл вряща вода, пише вестник „Всичко за семейството“, пише вестник „Всичко за семейството“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *