Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лечение с витални гъби

Лечебните витални гъби са познати още на древните цивилизации, особено на китайската и японската.

Лечение с витални гъбиФунготерапията (на японски фунго означава гъба), или лечението с гъби, се практикува отпреди четири-пет хилядолетия. Древните народи са я прилагали както профилактично – за поддържане на жизнените сили, тонуса, имунитета, така и за лекуване на най-тежки заболявания, с опасни рецидиви. Древните рецепти, тяхното приложение векове наред и ефективността им често са предизвиквали почуда, дори изумление, когато ни съобщават за така наречените чудеса и възкресяването на безнадеждно болни, ала нека не забравяме, че в тях няма нищо свръхестествено. Защото лечебните гъби като част от лечебните растения ни ги предоставя най-богатата, най-огромната и най-автентичната аптека под слънцето – земната природа. Едва ли има нещо по-мощно от нея, а и често спасително, пред което и най-модерната лекарствена технология, химия и синтетика винаги бледнеят. Страничните поражения, до които водят съвременните лекарствени препарати, ги правят повече вредни, отколкото полезни. Точно затова човечеството днес се връща към природната медицина, за да открие или преоткрие едно или друго растение и да се втурне към него с нова надежда, каквато то много повече може да оправдае, отколкото химичната синтетика. Много от днешните антибиотици често съдържат синтезирани вещества от лечебни гъби, които се намират в природата или пък се култивират на много места по света като САЩ, Канада, Аржентина, Бразилия, в Европа, Азия и пр. Синтезираните лекарствени препарати обаче в повечето случаи имат негативни ефекти върху организма на човека. Докато натуралните екстракти от виталните гъби, както и самите изсушени и приготвени като хранителни добавки нямат странично негативно влияние и същевременно имат силен лечебен ефект.

Освен витамините и минералите, гъбите съдържат още много ценни вещества като глюкони и полизахариди, олигоелементи, изключително важните за човешкия организъм аминокиселини. И те се съдържат в тях в чистия си вид, с висока натурална концентрация. В такъв вид и с такова съдържание може да ги сътвори единствено природата, която едва ли има конкурент. Балансът на тези ценни съставки в гъбите е неподражаем.

Когато човешкият организъм намалява или преустанови изработването на ензима перфорин, който спира развитието на раковите клетки или ги унищожава, тогава те надделяват, започват да се умножават и растат. Лечебните диворастящи гъби стимулират именно тези клетки, които остават активни и се преборват с мутиралите. Благодарение на гъбените екстракти размножаването на мутиралите клетки спира. Защото биохимичните процеси в организма се засилват от тях, защитните сили се активизират и се стабилизира цялата имунна система. Затова е необходимо поне веднъж годишно да се вземат тези добавки профилактично в продължение на месец или два, което влияе защитно на организма.

Лечебните гъби имат много широко въздействие и могат да се прилагат към голям спектър от заболявания. Те са безценен помощник в борбата срещу рака, а при болните от тази коварна болест спомагат за удължаване на живота им. От друга страна, отстраняват негативните и вредни влияния, получени в резултат на лъчетерапията и химиотерапията, приложени вече при такива заболявания. Регулират и теглото по един естествен начин, без прилагането на често нездравословни диети, намаляват вредния холестерол, както и поддържат в добра форма човешкото кръвообращение. Изчистват токсините, стимулират дейността на черния дроб, преборват се с хепатита и още редица други вътрешни заболявания. Укрепват силно и постоянно имунитета, поддържат тонуса и работоспособността, влияят много благоприятно на сърдечната, дихателната и мозъчната дейност. Много видове са виталните лечебни гъби, сред които някои са станали особено популярни и широко използвани в редица страни по света, както това е било преди хилядолетия.

Продукт съчетаващ комплекс от най-лековитите витални гъби е Германор 132.

 

 

Как възниква ракът и кой са предупредителните сигнали?

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *