ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Когато трябва да проведем ОНЗИ специален разговор

Ако разберете, че детето ви има хомосексулани наклонности трябва да проведете един много специален разговор

Ако един родител узнае, че детето му има хомосексуални наклонности, то най-вероятно той ще почувства не само страх, но и още куп от най-различни, объркани чувства. Напоследък много се говори за хомофобията, но все още голяма част от българските семейства приемат темата за хомосексуализма като тема табу. Семейството е мястото, където тези въпроси задължително трябва да се обсъждат, за да се предпазите от конфузни ситуации.

Преди време във вестник „Всичко за семейството“ беше анонсирана една много интересна статия, в която беше цитиран подхода на Мишел Доре.

Французинът Мишел Доре от 30 години се занимава с психотерапия на майки и бащи, нежелаещи за осъзнаят факта, че наследниците им са гейове.

„Всичко започва с подозрението“, пише той. Родителите забелязват, че за разлика от повечето си съученици, детето им никога не е имало връзка с представител на противоположния пол. Това обаче все още не е повод за притеснение – доста хора не са си намирали гадже в гимназията. “

Външността на тийнейджърите също лъже. Момичетата, които се обличат предизвикателно, го правят по две причини – или за да привличат момчета, или в опит да докажат, че са „нормални“. Това, че момчетата си скубят веждите, епилират се и харесват тесни дрехи в ярки цветове, невинаги говори, че са гейове.

Понякога момичетата и момчетата така се привързават към връстник от своя пол, че от дума на дума започват да обменят целувки и милувки, нерядко стигат и до сексуален акт. „Дори в такъв случай не може да се твърди, че детето ви е гей -предупреждава Мишел Доре. – Голяма част от тийнейджърите правят всевъзможни сексуални експерименти, преди да открият истинската си същност. Според статистиката едва 18% от хората, които са имали хомосексуална връзка в гимназията, запазват влечението към собствения си пол в по-зряла възраст.“, пише вестник „Всичко за семейството“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *