Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ракът на простата е лечим, ако се хване навреме

Ракът на простатата е се лекува при поне 40% от случаите

До 50-годишна възраст, онези, които са развили рак на простата може да бъдат излекувани и изобщо да забравят, че някога са имало такова заболяване. Ако мъжете не се преглеждат често и ако не взимат никакви превантивни мерки, то обрата на болестта може да бъде фатален. Тогава доброкачественият и бавнорастящи рак се превръща в убиец. Ракът на простатата може да засегне фатално по-възрастните мъже, тези които са над 80 години. Затова редовните прегледи са от голямо значение.

Мъжката простатната жлеза естествено се увеличава с възрастта. Колкото по-голям става, толкова по-голям е шанса, че някои от клетки в простатата да се превърнат в ракови. Това се дължи главно на неправилните диети, пълни с глутен храни, ГМО, захар и химически добавки, съчетани със заседнал начин на живот и други лоши навици.

Имайте предвид, че кръвните тестове са твърде ненадеждни и понякога дават фалшиво положителни резултати. Мнозина ще се започнат да се оплакват от импотентност, инконтиненция, инфаркти и дори смърт от лечение на малки тумори, които никога не биха ги убили на първо място.

Затова прегледите трябва да се извършват от специалист поне веднъж на всеки три месеца, ако сте над 50-годишна възрасти и два пъти в годината, ако сте по-млади. Съчетавайте здравословния начин на хранене с много упражнения и прием на хранителни добавки, които са чудесна и надеждна превенция срещу това неприятно заболяване.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *