Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Актриса стана анорексичка заради роля

Всички сме били свидетели на отдадеността, с която някои актьори правят ролите си

И тук съвсем не става въпрос само за уникалната роля на Ал Пачино в „Усещане на жена“, където той играе сляп пенсиониран полковник. За да пресъздаде ролята, за която получи Оскар през 1993 година, той месеци наред е обикалял улиците на Ню Йорк със затворени очи. Тук ще стане дума за онези актьори, които подлагат телата си на крайни и не особено здравословни трансформации.

Достатъчно е да си спомним Рене Зелауегър, която трябваше да качи ужасно много килограми за ролята на Бриджит Джоунс и след това да отслабне драстично, за да участва в мюзикъла „Чикаго“. И ако това на пръв поглед изглежда нормално, то през октомври станахме свидетели на анорексичния вид, който си беше докарала актрисата Антония Кембъл-Хюз. 30-годишната актриса от „Тайнственият Албърт Нобс“ винаги е била слаба, но заради ролята си на държаната осем години в плен Наташа Кампуш във филма „3096”, тя е свалила достатъчно килограми, че да заприлича на анорексичка.

Антония Кембъл-Хюз обяснява отслабването с това, че филмът не е биографичен. Похитената Наташа е жива и за да стане ясно какво точно е преживяла, Антония Кембъл-Хюз казва: „Още от началото ми беше ясно, че ще трябва да страдам, колкото е страдала и тя“.

За да разкрие степента, в която е трябвало да отслабне, Антония се появи в ефирна рокля, която показва почти обезобразеното й тяло.

Колегата на Антония Кембъл-Хюз, Матю Макконъхи, който зарадва жените миналото лято с ролята на стриптизьор в Magic Mike трябвало да се сбогува с добре оформеното и мускулесто тяло, за да пресъздаде на екран за, болен от СПИН електротехник, който се заразява след употреба на наркотици.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *